Våra Tjänster

Stylingkonsultation
Under cirka 1-2 timmar går vi igenom er bostad och ger tips och råd inför kommande försäljning. 
Homestaging light

Vi utgår ifrån era befintliga möbler men tillför det som saknas för att få ett lockande första intryck, ökat intresse, högre värde och förkortad försäljningstid. I priset ingår passande inredningsdetaljer, armaturer, badrumsartiklar, tavlor, enstaka möbler samt textilier. I priset ingår även konsultation samt hyra av inredningen i cirka 30 dagar.

Fullstaging

Från vårt lager och övriga samarbetspartners väljer vi noggrant ut inredning och möbler till er tomma bostad. Vi presenterar bostaden attraktiv och noggrant möblerad för ett lockande första intryck, ökat
intresse, högre värde och förkortad försäljningstid. I priset ingår även konsultation samt hyra av möblerna i cirka 30 dagar.

Fotostyling

Vi jobbar med era befintliga möbler/ inredningsdetaljer och stylar noggrant rum för rum inför fotograferingen med det som finns. Vi är på plats för att hjälpa er med bäddning, dukning, ommöblering och styling av hela bostaden.

Privata inredningsuppdrag

För att skapa ett hem med rätt ljussättning, färgsättning, möblering och inredning krävs det kunskap och tid. För att slippa springa omkring och trängas i butiker och råka ut för dyra felköp är det en investering, både i tid och pengar att anlita oss. Baserat på dina önskemål presenterar vi och utför ett unikt, skräddarsytt koncept anpassat efter din budget. Inga uppdrag är för stora eller för små, vi har rätt kompetens för att överträffa dina förväntningar.

Nätbaserad inredningskonsultation

Detta är ett smidigt koncept för dig som behöver hjälp att få ihop helheten hemma men kan tänka sig att göra inköpen/stylingen själv. När vi har fått beskrivning, mått och bilder på rummen som ska konsulteras tar vi fram ett personligt koncept med en skräddarsydd moodboard samt inköp/ produktlistor som presenteras via mejl.

Offentlig miljö/kontorsuppdrag

Vi skapar unika lösningar för kontor, hotell och andra offentliga miljöer. Vi erbjuder allt från inköp, styling, färgsättning, materialval till totalrenoveringar med helt nya designkoncept. Vi tar fram kreativa idéer för att stärka ert varumärke samt öka trivseln och välmåendet på er arbetsplats.